Home ] Trazi ] Komentari ] Sadrzaj ]

 

Hit Counter


Privatizacija u Bosni i Hercegovini:U BiH je trenutno u toku privatizacija drustvene imovine. Privatizuje se drzavni kapital u firmama koje su u cjelokunom vlasnistvu drzave BiH kao i firme koje su djelimicno privatizovane tkz. mjesovita preduzeca.

Svaka osoba koja je na dan 31.marta 1991. godine bila drzavljanin Bosne i Hercegovine i imala stalno prebivaliste na toj teritoriji ima mogucnost i pravo da ucestvuje u procesu privatizacije. 

Da bi ste se registrovali potrebno je da imate (tj. donesete ili posaljete nama na adresu) jedan od slijedecih identifikacionih dokumenata:
bulletLicnu/Osobnu kartu;
bulletPasos;
bulletIzbjeglicki karton;
bulletVozacku dozvolu;
bulletili bilo koji drugi dokumenat sa Vasom slikom i JMB (Jedinstvenim Maticnim Brojem)

Ukoliko niste u mogucnosti da licno dodjete a nemate niti jedan od gore navedenih dokumenata mozete nam poslati bilo koji drugi zvanicni dokumenat kojeg posjedujete na cijoj cete poledjini naznaciti vas JMB uz datum i mjesto rodjenja i to ovjerite kod zvanicnog notara. 

Sve radnje Vam mi mozemo sprovesti u Vase ime bez potrebe da se sami pojavite na sudu.

Diskrecija zagarantovana!

Za sve vas koji zivite na Americkom kontinentu a niste u mogucnosti da  kontaktirate nasa Konzularna predstavnistva to mozete uciniti i preko "Notary Publics" koje mozete pronaci u svim vecim drzavnim ustanovama.
(vise informacija...)

Sva pitanja i kometare mozete slati preko ovog linka i odgovor cete dobiti u roku od 48h.


 
 

Send mail to Webmaster with questions or comments about this web site.
Copyright 2000 Advokatska Kancelarija - Sarajevo